Преполни клиниките за абортуси во Флорида

Докторката Д. никогаш немала толку многу работа.…

Бараше ли ФБИ тајни документи за нуклеарно…

„Вашингтон пост“ открива дека ФБИ извршил претрес…

Поплавени патишта во Флорида, има и заглавени…

Во некои делови на Јужна Флорида патиштата…

(Видео) Дожд од игуани: Во Флорида е…

Американските метеоролози ги предупредија жителите на Флорида…