Русија распореди авиони МиГ-31 со хиперсонични ракети…

Три авиони-пресретнувачи МиГ-31 со хиперсонични ракети воздух-земја…

Русија си испробува најнови хиперсонични ракети во…

Руската војска соопшти дека ги користела своите…