Два месеци германски воен брод ги штител…

Германски воен брод рано утринава ја заврши…

Данска ќе го поддржи воениот сојуз во…

Данска сака да ја поддржи воената алијанса…

Започната е специјална операција против Хутите во…

Покрената е мултинационална операција за заштита на…

Американската морнарица се соочува со закана од…

Морнарицата на САД во Црвеното Море се…

Се огласија Xyтите по нападот на американски…

Во соопштението објавено на социјалните мрежи, Хутите…