Макрон: Украина да не се радува премногу…

Францускиот претседател рече дека за време на…

Нема НАТО за Украина, туку само патоказ

Блокот предводен од САД вети „интероперабилност“ -…

Ројтерс: ЕУ најверојатно да ја „одложи“ одлуката…

Блокот, исто така, се соочува со тешки…