Полска: Украинското членство во ЕУ е закана…

Европските агро-производители нема да можат да се…

Зeленски: Украина можеби никогаш нема да влезе…

Членовите на алијансата предводена од САД во…

Нигерија ќе се приклучи на БРИКС во…

Африканската нација гледа на членството како начин…

Ројтерс: Турција не брза да ги исполни…

НАТО нема да може официјално да ја…

Се дозна кои земји-членки се против украинското…

Австрија и Унгарија се меѓу членките на…

Европските лидери најавија поддршка на реформските напори…

Европската Унија ќе продолжи да соработува со…

Сепак нема да биде така лесно: Истакнати…

Германија, Холандија и другите западноевропски земји сакаат…

ЕУ е или пазар? Босна и Херцеговија…

Министерката за надворешни работи на Босна и…

Дали Украина може брзо да влезе во…

Претседателот на Украина Владимир Зеленски го потпиша…