Штетата од немирите во Франција досега надмина…

Официјални лица проценуваат дека демонстрантите во Франција…

Општина Делчево ги повикува граѓаните да пријават…

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ШТЕТИ Општина…

Досегашната штета во Украина е проценета на…

Штетата што Украина ја претрпе досега поради…

Фондот за пензиско и инвалидско осигурување исплаќал…

Фондот за пензиско и инвалидско осигурување и…

Мицевски: Народот нема гориво каде да наточи,…

Никола Мицевски, координатор на пратеничката група и…