21-годишник од Штип со пиштол пукал кон…

МВР информира дека вчера во Штип, полициски…

Штипскиот Универзитет прими над 20 студенти преку…

Над 20 студенти од неколку европски држави…

Хероин пронајден кај затвореник во Штип

СВР Штип поднесе кривична пријава против М.Ш.(26)…

Штипските пензионери протестираа за линеарно покачување на…

Штипските пензионери со транспаренти, но и со…

Пензионери од Свети Николе го блокираа патот…

Пензионери од Свети Николе денеска го блокираа…

Затвореник на викенд отсуство се шетал со…

Затвореник од Кочани, кој бил осуден на…

Пожар во близина на депонија во Штип!

Регионалниот целтар за управување со криви во…

Левица: Нов криминал, Општина Штип ќе му…

Нов криминал е на повидок во општина…

Министерството за здравство ќе распише нов тендер…

Договорот со изведувачот „ИНТРАКАТ“ за новата штипска…

Меџити го раскинал договорот за изградба на…

Еднострано е раскинат договорот за изградба на…