Ќе нè напаѓа некој? Столтенгерг ги повика…

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг денеска…

Столтенберг: Русија сакаше помалку НАТО во Европа,…

Со очекуваниот близок пристап на Финска во…

Столтенберг: Мисијата на КФОР е важна за…

Генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг денеска…

Столтенберг: НАТО виде знаци дека Кина размислува…

Генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг денеска…

Страшно предупредување од Столтенберг: Путин се подготвува…

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, во…

Столтенберг по којзнае кој пат повтори: Путин…

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, денеска…

Столтенберг: На 23 февруари лани отидов во…

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг рече…

Столтенберг дециден: Време е Шведска да стане…

Време е Шведска да се приклучи на…

Столтенберг доби награда за одбрана на демократските…

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг изјави…

Сериозна изјава на Столтенберг: Да не ги…

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг изјави…