Шаќири не е задоволен од ПИСА резултатите

Резултататите од истражувањето на меѓународната студија ПИСА…

МОН најде рецензенти за учебниокт по Историја…

Министерот за образование и наука Јетон Шаќири…

Шаќири: Ќе продолжиме со повисоки плати и…

Министерот за образование и наука Јетон Шаќири…

Левица: Шаќири незаконски го зголемува бројот на…

Шаќири незаконски го зголемува бројот на албански…

Левица бара итно разрешување на Шаќири и…

Политичката партија Левица бара итно разрешување на…

Предлог-законот за образование на возрасни е аматерски…

Предлог-законот за образование на возрасни е аматерски…

БОМБА: СИТЕ МИНИСТРИ НА ДУИ ПОДНЕЛЕ ОСТАВКИ…

Сите министри од ДУИ денеска испратиле писмо…

Три варијанти за почеток на учебната година

Има три варијанти за почеток на новата…

“Пример за соживот”: На Албанците им пречат…

Родителите на децата кои учат на албански…

Реприза од годинава: Ако сè е како…

Министерот за образование и наука, Јетон Шаќири…