Вечерва на состанокот на воениот кабинет на…

Израелскиот министер за одбрана Јоав Галант моментално…

Израелскиот МО: Воените операции на северот на…

Израелскиот министер за одбрана, Јоав Галант, денеска…

Галант најави „интензивна фаза на војната“

Израелскиот министер за одбрана Јоав Галант денеска…

Галант: Израел не планира трајно да остане…

Израелскиот министер за одбрана Јоав Галант денеска…

Галант: По кратката пауза ќе следуваат интензивни…

Министерот за одбрана Јоав Галант вели дека…

Галант: Xамаc го разбира само јазикот на…

Министерот за одбрана Јоав Галант рече дека…

Галант го нарече водачот на Хамас „новиот…

Израелскиот министер за одбрана Јаов Галант го…

Израелската армија има контрола врз западниот дел…

Израелската армија презеде контрола врз западниот дел…

Галант: Хезболах го вовлекува Либан во војна!

Израелскиот министер за одбрана Јоав Галант го…

Она што се случува во Газа можеме…

Израелскиот министер за одбрана Јоав Галант денеска…