ЈП “Градски паркинг”: Бесплатен паркинг на јавните…

Ги известуваме корисниците на нашите услуги дека…

(Видео) Кој крадел 25 илјади евра месечно…

Директорот на ЈП "Градски паркинг Скопје" од…

(Фото) Екипи од ЈП Градски паркинг и…

Екипи од ЈП Градски паркинг и ЈП…

(Фото) ЈП “Градски паркинг” – Скопје спроведува…

Денес вработени во ЈП „Градски паркинг“ –…

Вработените во ЈП “Градски паркинг” – Скопје…

Вработените во ЈП "Градски паркинг" - Скопје…

ЈП “Градски паркинг” го зголемува бројот на…

Екипи на ЈП „Градски паркинг“, по иницијатива на…

ЈП Градски паркинг од утре со летно…

Град Скопје ги информира граѓаните дека од…

ЈП Градски паркинг било претворено во партиски…

ЈП Градски паркинг со години било оставено…

„Градски паркинг“ ги намали цените за паркирање…

Управниот одбор на јавното претпријатие „Градски Паркинг“…

За ДС бесплатното паркирање на функционери и…

Демократскиот сојуз на денешната прес-конференција ги презентира…