Пренџов: Пратениците што молчат за однесувањето на…

Тоа попладне во собраниската сала имаше повеќе…

Пренџов: Барам од ДЗС да се докомплентира…

„Доколку овој попис не се комплетира до…

Прнеџов: Имаме двоцифрена инфлација, власта не’ игнорира…

Имаме ретка прилика да може да видиме…

(Видео) Пренџов: Дали на некого му е…

Пратеникот на ГРОМ, Љупчо Пренџов, денес од…

(Видео) Пренџов: Власта врши грабеж на граѓаните…

Власта го одби предлогот на ВМРО-ДПМНЕ и…

(Видео) Плаќал 130 илјади денари за струја,…

Пратеникот од ГРОМ, Љупчо Пренџов, на собраниската…

Пренџов: СДСМ и ДУИ бегаат од дебата…

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За…

Пренџов: Кој започнал голема војна катастрофално завршил…

Пратеникот на ГРОМ, Љупчо Пренџов, на неговиот…

(Видео) Пренџов: Законот е задоцнет, поради неспособноста…

Љупчо Пренџов, пратеникот од коалицискиот партнер на…

(Видео) Пренџов: Манипулирате бидејќи нема пари во…

Економијата во државата ни е во сериозен…