Хајредини го подбра Маричиќ: Ти и таквите…

Поранешниот министер за финансии Џевдет Хајредини остро…

Хајредини за протоколот: Не се објавува затоа…

Поранешниот министер за финансии и аналитичар Џевдет…

Хајредини: Дали мораше Албанец да биде министер…

Прашање е дали мораше и дали беше…

Хајредини го попари Али: Кутриот Ахмети зборува…

„Немаме зошто ние, тетовчаните, да им ја…

Хајредини кон Ковачевски: “Стабилната” коалиција не ќе…

Поранешниот министер Џевдет Хајредини преку Фејсбук му порача на…

Хајредини: Ако има филибастеринг во Собранието нема…

Поранешниот министер за финансии, Џевдет Хајредини смета…

Хајредини: ДУИ 20 години не успеа да…

ДУИ 20 години не успеа да спроведе…