Викендов продолжува вселенскиот туризам – „Блу Ориџин“…

Блу Ориџин, воздухопловната компанија во сопственост на…

Џеф Безос продаде акции во Амазон и…

Џеф Безос оваа недела продаде 12 милиони…

(Видео) Траги-комедија, нашите цариници се корумпирани ама…

Дека Бугарија е корумпирана држава знае и…

Човековата бесмртност, мит или реална можност? Џеф…

Американскиот бизнисмен и мултимилијардер, Џеф Безос, инвестирал…

(Видео) Peзил: Џеф Безос за првата порачка…

Најбогатиот човек во светот и сопственик на…