Важно соопштение од ЈСП: Привремено се прekинува услугата за плаќање билет со мобилен телефон

t

Утре, од 22 часот, нема да функционира опцијата за плаќање билет во јавен превоз со мобилен телефон (валидација преку бројот 185).

Прекинот на оваа услуга, ќе биде од времен карактер, поради надградба на системот за електронска наплата.


Од среда (12.01.2022 год), опцијата за плаќање со мобилен телефон ќе биде достапна, информираат од ЈСП.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Учениците и студентите со попреченост добиваат адаптиран…

Од Град Скопје соопштуваат дека е обезбеден…

ЈСП и Град Скопје склучија договор, инвалидите…

"Градот Скопје и Јавното сообраќајно претпријатие –…

ЈСП: Голем интерес кај граѓаните за вратените…

Граѓаните покажуваат голем интерес за користење на…

Вистиномер: СДСМ шири лажни вести за Град…

Билетот на ЈСП не е поскапен, туку…