(Видео) Идентитетот бетон: Му се лизна „Македонка“ па наведна глава

t

Во интервју за Сител бугарскиот премиер Кирил Петков зборува за сопругата на неговиот кум, која е од Куманово.

Тој прво вели Македонка, па се септнува и се поправа дека сопругата е од „Cеверна Македонија“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Диплома на првата жена фармацевт на Балканот,…

Македонката Рајна Алексова е првата жена фармацевт…

Балканска работа: Македонка и Србинка се испотепале…

На 22.03.2023 во Полициското одделение Петровец, В.Д.(30)…

(Видео) За сите што нѐ негираат: Потресно…

Ирма Елена Петко, Македонка која е свесна…

(Видео) Траорно сведоштво на Македонка: После војната…

Пренесуваме сведоштво на Македонка која во емисијата…

Апсолутно никој не смее и не може…

Никој апсолутно не смее и не може…