Да пomoгнеме: Голема xymанитарна акција за пomoш на семејствата на ycтавобpaнителите

t

Во организацијата на Македонците во странство, поточно на Боби Темелков се организира голема хумантирана акција за помош на семејствата на Уставобранителите.

Акцијата се одвива на социјалната мрежа Фејсбук, а целта е да се соберат 23 илјади долари.

Досега во акцијата се прибрани средства во износ од 11 илјади долари, а остануваат уште 13 дена до нејзиниот крај и исполнување на целта.

Парите можете да ги донирате на следниот линк.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Украина собра над 10 милиони долари од…

Украина од почетокот на војната со Русија…

Да пomoгнеме: Голема xymанитарна акција за пomoш…

Во организацијата на Македонците во странство, поточно…