Душко Тошиќ во тешка здpaвcтвeна состојба и по дpaмата, драма со Карлеуша

t

Српскиот фудбалер и сопруг на Јелена Карлеуша, Душко Тошиќ е со влошена здравствена состојба, пренесуваат српските медиуми. Нему му бил дијагностициран ковид-19, по што развил и тешко воспаление на градите. Засега не е познато дали е хоспитализиран.

На Божик неговата сопруга го пријави за семејно насилство откако, како што тврди таа, ја нападнал за време на фамилијарниот ручек. На Тошик му е изречена забрана за приближување на Јелена од 30 дена.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Напладне продолжува седницата за изборот на новата…

Денеска во 12 часот ќе продолжи седницата…

Дpaма во тетовската бoлницa: Вработен нaпaднaл колешка

Вчера година во 10.15 часот во СВР…

Душко Тошиќ во тешка здpaвcтвeна состојба и…

Српскиот фудбалер и сопруг на Јелена Карлеуша,…

Пуштена во оптек новата монета од две…

По повод 20-годишнината од еврото и почетокот…