Затаркоски: Премиерот сигурно е опериран од срам

t

Иљче Затаркоски ги коментира документите кои беа објавени во јавноста со кои се ослободува од служење воен рок сегашниот премиер Димитар Ковачевски, поради трајна неспособност.

Ковачевски го демантираше ова и објасни дека не го служел воениот рок поради операција

„Премиерот Таче се правда дека хируршка интервенција е причината поради која не служел воен рок.“Сигурно го оперирале од срам“, пишува на фејсбук Иљче Затаркоски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Ковачевски: Денеска го одбележуваме Денот на Охридското…

Денеска го одбележуваме Денот на Охридското Езеро…

Ковачевски: Финансискиот систем успешно се справи со…

Претседателот на Владата на Република С. Македонија…

Мицкоски до Ковачевски: Достоинството или го имаш,…

Достоинство или го имаш или воопшто го…

Каракамишева: Ако ова не е страшно за…

Целата јавност со горчина ја критикува реакцијата…

Ковачевски: Невработеноста е на историски најниско ниво

„Стапката на невработеност се очекува дополнително да…