Излезеноста до 13 часот е речиси 26%

t

Излезеностана прегласувањето на неколку избирачки места во изборните единици 5 и 6 до 13 часот изнесува 25,47%, соопшти Државната изборна комисија.

Гласањето се овдива без поголем застој.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Голема победа на СНС во Белград: Листата…

Според проценките на Цесид и Ипсос, врз…

Најкрвавите избори во модерната историја на Мексико:…

Изборите во Мексико, кои ќе се одржат…

„Европски фронт“ поднеле тужба пред Управниот суд…

До Управниот суд вечерва е пристигната тужба…

ДУИ не се помирува со загубата на…

Државната изборна комисија денеска треба да одлучува…

Излезеноста до 13 часот е речиси 26%

Излезеностана прегласувањето на неколку избирачки места во…