Тортевски: Не ви беше чудно што ЕВН редовно на многу високи позиции прима најблиски луѓе од врвот на партиите?

t

Не ви беше чудно што ЕВН редовно на многу високи позиции прима најблиски луѓе од врвот на владеачките партии, прашува адвокатот Александар Тортевски, според кој токму тоа довело сега да плаќаме висока цена за транспортот на електричната енергија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ХОРОР: Марија, мајката на убиеното дете Александар…

„Нефункционалните институции ми го убија детето. Мојот…

(Прирачник) Како да направиш будала од ЕВН…

Вреди да се прослави во кафана откако…

Без струја дел од општина Карпош

Делови од општиниtа Карпош денеска, во различни…

Радовишани ем плаќаат, ем немаат струја –…

Подолг период жителите на Радовиш се соочуваат…

ЕВН појаснува: Надоместокот за пренос и дистрибуција…

Во интерес на точно и правилно информирање…