Министерството за култура ќе ги реставрира и…

Министерката за култура, Бисера Костадиновска Стојчевска денеска најави дека…

Го разгледавме проектот за филмски студија во…

Министерството за транспорт и врски првично ги…

(Видео) Добро утро со Инфомакс: Кога ја…

Македонската литература изобилува со прекрасна поезија и…

Маестрално: “Македонско девојче” во изведба на полски…

“Македонско девојче” во изведба на камерниот хор…

Серија во која Кочо Рацин е измачуван…

Серија од десет епизоди за животот и…

Мал битолски Монмартр го одби Министерството за…

Управниот одбор на Детското ликовно студио „Свети…

Министерството за образование го затвора Детско ликовно…

Апел за спас на Мал Битолски Монмартр!…

Денес со работа ќе отпочне меѓународната ликовна…

Меѓународна ликовна колонија Михалово – Кавадарци Денес…

Крај на “драмата”: Аца Лукас ќе пее…

Конечно, по неколку дена "војна" за Аца…

Ќе се возобновува Светиклиментовиот Универзитет на Плаошник

На денешната седница Владата ја разгледа и…