Во изминатото деноноќие произведени 17.050 MWh електрична…

АД ЕСМ на 12.03.2023 година произведe 17.050…

Во изминатото деноноќие се произведени 14.579 MWh…

АД ЕСМ на 09.03.2023 година произведe 14.579…

АД ЕСМ произведe 14.117 MWh електрична енергија…

АД ЕСМ на 27.02.2023 година произведe 14.117…

АД ЕСМ вчера произведе 14.530 мегават часови…

АД ЕСМ во текот на вчерашниот ден…

Кузеска: АД ЕСМ со најголемо производство на…

Портпаролка на СДСМ, Богданка Кузеска вели „АД…

Ковачевски не одговара дали РЕК Битола целосно…

После 15 години набавивме сопствена механизација, и…

Ковачевски: Секој денар во ЕСМ е трошен…

Очекуваме добивка од околу 8 милиони евра…

АД ЕСМ вчера произведе 22.933 MWh електрична…

АД ЕСМ на 12.02.2023 година произведе 22.933…

АД ЕСМ вчера произведе 20.516 MWh електрична…

АД ЕСМ на 11.02.2023 година произведe 20.516…

Во текот на вчерашниот ден се произведени…

АД ЕСМ на 31.01.2023 година произведе 19.626 MWh електрична…