Д-р. Петличковски останува претседател на Комисијата за…

Министерството за здравство информира дека д-р Александар…

Д-р Петличковски: Најголем ризик од пертусис постои…

Секој ден порано вакциниран е инвестиција во…

Петличковски: Препорачано е прогласување на епидемија на…

Претседателот на Комисијата за заразни болести д-р…

Петличковски: Во следниот период ќе треба да…

Во овој момент немаме никаков значаен притисок…

Петличковски предупредува: Засега сме сигурна зона но…

Мислам дека сега сме во многу безбедна…

Петличковски: Да не беа ширачите на теории…

Претседателот на Комисијата за заразни болести, Александар…

Д-р Петличковски: Единствен начин да се намали…

Омикрон сојот може да го избегне имунитетот…