Косово попрво ќе отвори амбасада на Месечината,…

Министерот за надворешни работи на Србија, Ивица…

Балканска траги-комедија: Се испотепале двакца дипломати во…

Двајца високи дипломати физички се пресметале во…

Американската амбасада во Сараево „поддржува оружен бунт…

Претседателот на Република Српска Милорад Додик изјави дека амбасадата…

Како пред војна, Бугарија го повлекува нивниот…

Бугарија ќе го врати амбасадорот Ангел Ангелов…

Лин Трејси e нова амбасадорка на САД…

Сенатот гласаше за потврда на Лин М.…

(Фото+видео) Со експлозиви нападната белоруската амбасада во…

Спутник објави фотографии кои до медиумот ги…