Конгоанските мигранти ја напуштија зградата на поранешната…

Десетиците мигранти по потекло од Конго кои…

Амбасадата на САД во Багдад, Ирак се…

САД соопшти дека делумно ја евакуира амбасадата…

Можни нови судири? САД ги повика државјаните…

Амбасадата на САД во Либан денеска ги…

Амбасадата на САД во Израел одобри заминување…

Американскиот Стејт департмент го одобри заминувањето на…

Српскиот конзул во Македонија се потпиша во…

Српскиот конзул во Македонија, Владимир Стајиќ, денеска…

Украдени регистарски таблички на дипломатско возило од…

Украдени се регистарски таблички од автомобил кој…

(Видео) Украинската амбасадорка во земјава: Правиме паралела…

Во организација на украинската амбасада во земјава,…

Петиција: Улицата Пиринска, на која се наоѓа…

Граѓаните на С Македонија од вчера имаат…

Скандал во Австрија: Украинската амбасада регрутирала платеници…

Во Австрија имаше скандал поради повикот за…

Авганистан привремено ја затвара амбасадата во Вашингтон…

Амбасадата на Авганистан во Вашингтон ќе биде…