Курдите исплашени од зближувањето на Анкара и…

Одлуката на турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган…

(Видео) Едно лице загина, две се повредени…

Едно лице загина, а две се повредени…

Турција и Русија ги поврзуваат заеднички проекти,…

Турција и Русија ги поврзува соработка, Анкара…