(Анкета) Довербата во судството останува 2%, најголема…

Најголема доверба македонските граѓани имаат во верските…

(Анкета) Никој не се секира за европските…

Најважен проблем за граѓаните на Република Македонија…

Анкета: Довербата во Путин порасна на 80%

Нивото на доверба меѓу Русите во рускиот…

За македонските граѓани Србија ни е најголем…

Повеќе од една третина од граѓаните на…

Само 1 од 3 гласачи во САД…

Делот од Американците кои мислат дека секој…

Анкета: 70% од американските Евреи се чувствуваат…

Пред историскиот марш за Израел во Вашингтон,…

Анкета: 40% од Србите сметаат дека САД…

Мнозинството српски граѓани сметаат дека Америка е…

Ново истражување: Србите попрво би биле во…

Во октомври, Новата српска политичка мисла спроведе…

Поддршката за членство на Србија во ЕУ…

Членството на Србија во Европската унија го…