Задутре средба Гутереш – Зеленски – Ердоган

Генералниот секретар на ОН Антонио Гутереш в четврток во…

Гутереш: Невозможно е горливите светски проблеми да…

Генералниот секретар на ОН Антонио Гутереш изјави…

Гутереш: Една погрешна процена го дели човештвото…

Генералниот секретар на Обединетите нации, Антонио Гутереш…

Русите го пофалија Гутереш: Отсекогаш се залагал…

Генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш отсекогаш…

Се исплашија од Русија? Гутереш апелира: Да…

Генералниот секретар на Обединети Нации, Антонио Гутереш,…

Гутереш: Земјите да не трошат пари за…

Трошењето пари за нов јаглен, нафта и…

Гутереш: Нè очекува економски хаос

Руската инвазија на Украина е една од…

Гутереш: Во светот има доволно храна, проблем…

Во светот има доволно храна, проблемот е…

Гутереш ги сруши сите надежи: Нема мировни…

Генералниот секретар на Обединети нации, Антонио Гутереш…

Гутереш контра ЕУ: Нема решение за голбалната…

Нема вистинско решение за глобалната криза со…