Петровска: Нема потреба од поништување на огласот…

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска од…

Најнова вест: Во Косово се запали автомобилот…

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко…

“Нема страшно за нас”: Петровска и Џафери…

На покана на министерката за одбрана Славјанка…

АРМ ги одржува редовните вежбовни активности

Во текот на денешниот ден почнаа да…

Владина делегација положи свежо цвеќе на гробовите…

Делегација на Владата на Република Македонија предводена…

Петровска ги кани сите граѓани на забава…

Министерството за одбрана со концертна програма денес…

Петровска повтори: Донацијата во Украина не ја…

Тенковите кои се дел од трите одлуки…

Донацијата за Украина нема да влијае на…

Три одлуки за донирање на воена помош…

Петровска: 30 војници се на готовс, испраќаме…

„Солидарни сме со нашиот сосед и сојузник,…

Испраќаме војници, ама не во Украина: 31…

Владата на денешната седница на предлог на…