(Видео) Арсовска: Не планирам да одам на…

Во денешната епизода на Наше Скопје, градоначалничката…

Арсовска: Работам во интерес на граѓаните со…

На денешната прес-конференција градоначалничката на Град Скопје…

(Видео) Арсовска: Можат да ме прават агент…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска во…

(Видео) Арсовска до Шилегов: Кој губи има…

Во денешната епизода на “Наше Скопје”, градоначалничката…

Отворена првата Правна клиника во Средното училиште…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска…

Работиме на план за рециклирање во Скопје!

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска во…

Арсовска: Овозможено паркинг место како предуслов за…

Во вечерашната емисија "Наше Скопје", Арсовска истакна…

Бесплатниот превоз во Скопје ќе се одвива…

Во вечерашното издание издание на "Наше Скопје"…

Арсовска: За четири месеци решивме 81 експропријација…

Во денешната епизода на ,,Наше Скопје” градоначалничката…

Арсовска: Противпожарната бригада ја најдовме во многу…

Во денешната епизода на "Наше Скопје", градоначалнилката…