За првпат од осамостојувањето на Македонија противпожарната…

Апсурдната политика која се водеше со години…

(Видео) Apcoвcкa пoчнa co кpивичнитe за администрацијата…

Град Скопје по Иницијатива од Државната Комисија…

Градоначалничката Арсовска се сретна со Здружението на…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, оствари…

Одлична вест за студентите: Арсовска донесе одлука,…

По барање на студентите читалната во градската…

Градоначалничката Арсовска го посети првороденото бебе во…

Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска го…

(Фото) Арсовска ја продолжи тpaдицијата: Новогодишното утро…

Новата градоначалничка на Скопје, Данела Арсовска продолжи…

Aрсовска открива: Шилегов немал ниту проект за…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, на…

Одлична вест за пензионерите: Арсовска го враќа…

Одлична вест за пензионерите во Скопје во…