Цените на нафтата над 90 долари за…

Цените на нафтата на светските берзи растат…

Драстичен пад на светските берзи, каматите ќе…

На светските берзи цените на акциите паднаа…

Светските берзи во пораст, можеби ќе се…

На светските берзи минатата недела цените на…

Поевтини струјата на берзите: Владата бара најдобри…

Македонската Влада прави напори за изнаоѓање на…

Пад на цената на нафтата на светските…

Цените на нафтата на меѓународните пазари паднаа…

Нов пад на цените на нафтата на…

Цените на нафтата денеска паднаа под нивото…

Црн четврток во Македонија: Крахираа берзите и…

КРАХ на Македонската берза во текот на…

Берзите паѓаат – вредноста на нафтата, златото…

Азиските берзи остро паднаа денеска, додека цените…