Иран и Аргентина се достојни кандидати на…

Одлуката за влез на Аргентина и Иран…

Наместо да воведат санкции, Иран бара членство…

Иран поднесе барање за приклучување кон групата…

Путин на БРИКС: „Бараме излез од кризата…

Владимир Путин во својот говорна 14-тиот самит…

Самит на БРИКС: Кои ги критикуваше едностраните…

Кинескиот претседател Кси Џинпинг во четвртокот ја…

“Другата меѓународна” се шири: Кина и Русија…

Чекор кон зајакнување на моќниот светски блок…

Кина го враќа ударот: Бара проширување на…

Кина се надева дека Русија и Украина…

Рускиот министер за финансии: Санкциите ги туркаат…

Планирано е да се создаде систем сличен…