Од Шуто Оризари започна карванот за вакцинација…

Караванот за вакцинација против Ковид-19 почна денеска…

ВЛАДАТА ТРГНА СО КАРАВАН: Ќе ја зголемува…

Караван за вакцинација против Ковид-19 стартува од…

Го гледаме ли крајот на пандемијата? Епидемиолошката…

Бројот на активни случаи на ковид-19 во…

Израел ги укинува ковид сертификатите

Зелениот сертификат го поседуваа лица кои неодамна…

Австрија под притисок: Се размислува за укинување…

Една недела по стапувањето во сила на…

Фајзер нема да знае каде да ги…

Американската фармацевтска компанија Фајзер деновиве ја зголеми…

Шест лица од Македонија починале од Ковид…

На денешната прес конференција на Комисијата за…

Австрија воведе зaдолжителна вакцинација против ковид

Покраинскиот дом на австрискиот парламент вечерва по…

Фajзeр сака да бoцкa и деца под…

Американската агенција за храна и лекови (FDA)…

Црна Гора ќе фрли повеќе од 30.000…

Само 5.000 дози руска вакцина се препратени…