Небензја бара меѓународна истрага за случувањата во…

Неопходна е независна меѓународна истрага за откриените…

Небензја: Денеска над Балканот демне опасност од…

Постојаниот претставник на Руската Федерација во ОН,…

Руските претставници ја напуштија седницата на Генералното…

Рускиот амбасадор во ОН Василиј Небензја и…

Русија: Нападите на Јемен се вооружена агресија

Нападите на САД и нивните сојузници врз…

Небензја: Колку повеќе Киев претставува закана за…

Советот за безбедност на ОН одржа седница…

Небензја: Израел нема право на самоодбрана!

Израел нема право на самоодбрана како окупаторска…

Русија: Зошто на Америка е против прекин…

Постојаниот претставник на Русија во Обединетите нации…

Небензја: Блискиот Исток е на раб на…

Блискиот Исток е на работ на катастрофа,…

Небензја за претстојната седница на Советот за…

Володимир Зеленски ќе ја претвори седницата на…

(Видео) Небензја до францускиот дипломат во ОН:…

Рускиот дипломат го праша својот француски колега…