Лиде Лиде ја избркaле од работа заради…

Кога на почетокот на пандемијата тогашниот министер…

Ковачевски за Филипче: Тој одигра голема улога…

Венко Филипче одигра голема улога во кризата…

Филипче за две години пандемија не успеа…

И по две години корона пандемија Венко…

Филипче: Во 2022 година 5% зголемување на…

Денеска министерот за здравство Венко Филипче одржа…