Што се крие зад соработката на Палевски…

Се погласно се зборува за чудната врска…

Владиката Петар: Свое гајле берете, да не…

Митрополитот Петар во вечерашната Топ Тема најави…

Денес има радост во нашите срца, денес…

Велигден е ден кога сè сјае и блеска…

Владиката Петар отвора телевизија?

Агенцијта за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги…

Г. Петар: Бог со создавањето ни го…

Бог со создавањето ни го даде највисокото…

Нашата црква нека биде верига за обединување…

Ако некоја црква била повод за поделби…

Владиката Петар: Да се покажеме како кротко…

Владиката Петар ја поздрави одлуката на Вселенската…

Владиката Петар: Со Преспанскиот договор добивме грдо…

Преспанскиот договор е еден договор кој гледано…