(Фото) Саниран деликатен дефект поради кој дел…

Во текот на вчерашниот ден теренските екипи…

Дел од Гази Баба денеска без вода

Прекин во водоснабдување денеска од 8:40 часот…

Без вода улицата „Никола Грчето“ и дел…

Без вода денеска ќе бидат улиците „Никола…

Утре без вода неколку улици од Центар

Од ЈП Вододвод и Канализација сме известени…