Велика Британија ќе ја обезбеди Украина со…

Британското Министерство за одбрана планира да ѝ…

Повеќе од 50 воени бродови од 11…

Моментално во водите околу Израел се случува…

И Кина се замеша: Испраќа шест воени…

Кина објави дека испраќа шест воени бродови…

(Видео) Руски воени бродови се приближуваат кон…

На социјалните мрежи се појави видео од…

Џонсон најави испраќање на британски воeни бродови…

Британската влада ја разгледува опцијата да испрати…

(Анализа) Кинеската или Американската вojcкa? Кој има…

Кинеската влада е свесна дека голем дел…

(Видео) Зошто се вооружува Грција? – Нови…

Договорот за набавка на три француски фрегати…