Неделков потврди: Штрајкот во основните и средните…

Претседателот на СОНК Јаким Неделков ги сумираше…

ШТРАЈКОТ ПРОДОЛЖУВА: Вработените во образование го отфрлија…

ВРАБОТЕНИТЕ ВО ОБРАЗОВАНИЕ ГО ОТФРЛИЈА НЕПРИСТОЈНИОТ ПРЕДЛОГ…

(Видео) Штрајкот продолжува: Владата и СОНК не…

Штрајкот во училиштата и градинките ќе продолжи,…

Ни срам ни перде, нов “гаф” на…

Министерката за труд и социјална политика, Јована…

Спасеновска од СОНК: Не добивме ништо конкретно…

Во вечерашното гостување во емисијата „24 Отворено“…

Се огласи Неделков: Штрајкот ПРОДОЛЖУВА – СОНК…

СОНК очекува да ги добие денешните заклучоци…

Владата со нов повик до СОНК: Да…

Владата денеска на седница ги задолжила министерствата…

МОН: СОНК уценува и ги загрозува интересите…

Синдикатот за образование, наука и култура (СОНК)…

Наставниците што штрајкуваат нема да добијат плата,…

Владата на Македонија во преговорите со СОНК понуди зголемување…

Владата повторно удри по СОНК: Ги ставаат…

Владата во преговорите со СОНК понуди зголемување…