(Фото) Барајте алтернатива- Блокиран влезот на Скопје:…

Синдикалниот притисок за исполнување на нивните барања…

ССМ утре ќе постави 21 столче пред…

Начелно сметаме дека сме измамени од делот…

ССМ: Ќе протестираме се додека не го…

Сојузот на синдикати на Македонија денеска започнаа…

ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР СТАПУВААТ ВО ГЕНЕРАЛЕН…

Синдикалците ги прават последните координации за најавениот…

ССМ најавува нов ГЕНЕРАЛЕН ШТРАЈК: Одлуката доставена…

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) повикува…

Во тек е седница на ССМ, се…

Во тек е седница на која претставниците…

Во Влада им понудиле само кафе и…

Претставниците на Сојузот на синдикатите на вчерашната…

Дали наставниците ќе го повторат генералниот штрајк…

Повторното активирање на штрајкот во образованието ќе…

Штрајкот продолжува: Основните и средни училишта остануваат…

Во средните и основни училишта во државава и понатаму…

Сојузот на средношколци разочарани: Вчера се израдувавме,…

Претседателот на Сојузот на средношколци, Лука Павиќевиќ…