Викенд гужва: Зголемено времето на чекање на…

На Граничниот премин „Табановце“ за влез во…

На граничните премини се чека околу 30…

На ГП Богородица, за излез од државата…

На граничните премини се чека и до…

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор…

Мали гужви на граничните премини: Се чека…

На Граничниот премин „Богородица“ времето на чекање…

За влез и излез во Македонија се…

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор…

За влез во земјава се чека околу…

На ГП „Табановце“ попладнево за влез во…

Приведен млад Албанец – сакал да помине…

На 28.12.2021 во 02.00 часот на Граничниот…