Град Скопје започна со реконструкција на пешачкиот…

Градот Скопје започна со реконструкција на пешачкиот…

Град Скопје: Неписменоста на советниците на ДПМНЕ…

Единствена причина поради која се блокира градба…

Отпочнуваат активностите за партерно и хортикултурно уредување…

Отпочнуваат активностите за партерно и хортикултурно уредување…

Арсовска на увид на градежните работи и…

Градот Скопје континуирано работи на подобрување на…

(Фото) Арсовска ја промовираше новата биокомпостара за…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, заедно…

Гаревски бара извинување од Телма: Не е…

Професорот Михаил Гаревски ги демантира лажните вести…

Арсовска најави голема акција за пошумување на…

Градоначалничката на Град Скопје заедно со екипи…

Град Скопје со срце за Лео!

Денес на иницијатива на градоначалничката на Град…

Град Скопје започнува хуманитарна акција „Од срце…

Градот Скопје со 50 градски институции отпочнува…

Град Скопје: Бочварски ги потврдува сомнежите за…

Реакцијата на Министерството за транспорт и врски…