На „Табановце“ и „Богородица“ се чека по…

На граничните премини Табановце и Богородица утринава…

Земјоделците во Бугарија ќе блокираат патишта и…

Во Бугарија денеска почна националниот протест на…

На „Табановце“ за влез и излез од…

АМСМ информира дека поради зголемена фреквенција на…

Не се намалува гужвата на граничните премини:…

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор…

Гужва на граничните премини: Се чека и…

На граничниот премин „Табановце”, за излез од…

Мала гужва на граничните премини: Еве колку…

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор…

Мали гужви на граничните премини, се препорачува…

Поради зголемена фреквенција на возила, времето на…

Гужвите продолжуваат: На граничните премини се чека…

За влез во Македонија на македонско-грчката граница…