Јакимовски: Нема да му ќутам на никого…

Нема да му ќутам на никого и…

Митинг на Стевчо Јакимовски, ГРОМ и коалицијата…

Почитувани мои сограѓани, Ве поканувам на утрешниот…

Д-р. Добрила Андоновска: ГРОМ ќе се залага…

Денеска сме во посета на Старскиот дом…

(Видео) Јакимовски: Не милион, милијарда евра да…

Не милион, милијарда евра да истурат народот…

(Видео) Јакимовски: Како претседател нема да дозволам…

Не можам да се изначудам како лесно…

(Видео) „Храбро за Македонија“ ги поднесе пратеничките…

На листата за кандидати за пратеници на…

(Видео) Јакимовски ќе го почитуваа Кодексот за…

Јакимовски ќе го почитуваа Кодексот за фер…

ГРОМ: Некои претседателски кандидати се плашат да…

Почитувани,Во врска со информација од страна на…