Пак ја заобиколи Македонија: Гугл вложува милијарда…

Ова вложување на компанијата ќе и донесе…

Maфиjaш вo бeгcтвo 20 гoдини фaтeн прeкy…

Благодарение на апликацијата Google Maps, италијанската полиција…