Арсовска: Програмата “За Модерно Скопје” има скоро…

Во гостување во утринската програма на Канал…

Арсовска: Се решава проблемот со јавниот превоз…

Во врска со проблемите со јавниот превоз…

Арсовска: Ниту една функција не е вечна,…

Ниту една функција не е вечна и…

Арсовска: Цементраницата Титан-Усје е прва, но нема…

Кривичната пријава за Цементарницата Усје е прва…

(Фото) Арсовска го честита големиот христијански празник…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, на…

(Фото галерија) Скопје и годинава на традиционален…

Православните верници ширум Македонија и во Скопје…

Арсовска назначи нови директори на местото на…

По завршување на мандатот за кој беа…

Град Скопје поднесе кривична пријава против цементарницата…

Денес градот Скопје ја поднесе најавената кривична…

(Видео) Арсовска: Три нови игралишта во Парк…

ЈП Улици и Патишта по налог на…

Прв состанок на Координативното тело на градоначалници…

Денеска се одржа првиот состанок на Координативното…