Си играат со човечки судбини: Луѓе болни…

Членовите на Советот на Град Скопје, како…

Арсовска до ДПМНЕ: Имате 500 луѓе по…

Како ВМРО-ДПМНЕ не е власт во Град…

“Лажен мицковистички патриотизам”: “Шпицниот” наместо капитални проекти…

"Шпицниот" градоначалник наместо да отвора капитални проекти…

Мицковизмот е рак-рана на македонското општество, уништувате…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, на…

Арсовска се сретна со градоначалничката на Драч,…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска оствари…

Данела Арсовска: Градот Скопје конечно ќе добие…

По две години отстранување на пречките на…

Град Скопје заврши со изградбата на улицата…

Завршена е изградбата на улицата „Васко Карангелески“,…

Се реализира стратешки проект од програмата на…

Се реализира стратешки проект од програмата на…

(Фото) Данела Арсовска изврши увид на новата…

Скопската градоначалничка Данела Арсовска денеска изврши увид…

Арсовска: Засадуваме нови дрвја на над 100…

Отпочнуваме голема акција за уредување на градското…