Њу Делхи како да е во Македонија:…

Индиските пожарникари се уште се борат со…

(Фото) Месец дена гори градската депонија во…

Веќе еден месец непрекинато гори градската депонија…

(Фото) Арсовска: Исчистена дивата депонија во Кисела…

градоначалничката на град Скопје, Данела Арсовска, соопшти…

Доследна на ветувањата: Арсовска започна со чистење…

Започна чистењето на големата депонија покрај езерото…

(Фото) Уште една депониja во Кисела Вода…

Градоначалникот на Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски се…